x
تبلیغات

Windows Logo

یکی از قابلیت های بسیار جالب در Firefox، توانایی ذخیره زبانه هایست که در هنگام کار با Firefox از آنها استفاده می نمایید. به عنوان مثال، فرض کنید که چندین وب سایت را در درون Firefox گشوده اید. حال بنا بر دلایلی مایل به بستن Firefox هستید، اما نمی خواهید که با بستن Firefox، تمامی زبانه های باز شده از بین روند. به عبارت دیگر مایلید که با اجرا دوباره Firefox، زبانه های باز شده قبلی به حالت اولیه بازگردند. بدین منظور در هنگام بستن Firefox می بایست در پنجره Quit Firefox، بر روی دگمه Save and Quit کلیک کنید. به شکل زیر نگاه کنید:

 

 

نکته: این قابلیت را اولین بار در Opera مشاهده نمودم. به نظر می رسد که Firefox این قابلیت را به تقلید از Opera در اختیار کاربران قرار داده است.

 

قابلیت فوق به صورت پیش فرض در تمامی نسخه های قبل از Firefox 4.0 فعال می بود و این در حالیست که در Firefox 4.0 این قابلیت به صورت پیش فرض غیر فعال می باشد. بدین ترتیب هنگامی که شما چندین زبانه در Firefox 4.0 باز کرده باشید و حال تصمیم به بستن Firefox 4.0 نمایید، دیگر خبری از دگمه Save and Quit نیست. به شکل زیر نگاه کنید:

 

 

به منظور فعال نمودن این قابلیت در Firefox 4.0 کافیست طبق تصاویر زیر عمل کنید:

 

 

 

 

 

نتیجه انجام عملیات فوق را در شکل زیر مشاهده می نمایید: